Δηλώστε την συμμετοχή σας την 3η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας και να μας την αποστείλετε.

Δήλωση συμμετοχής

*Επιλέξτε μία η περισσότερες πόλεις
Για την συμμετοχή στην εκδήλωση «3η Παγκρήτια Ημέρα Καριέρας στα ξενοδοχεία της Κρήτης» απαιτείται έγκαιρη δήλωση συμμετοχής (έως 17 Ιανουαρίου για το Ηράκλειο και 23 Ιανουαρίου για τα Χανιά ) μέσω της ιστοσελίδας Παγκρητίου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.


Τυχόν πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810 281492 Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 14:00
Η συμμετοχή είναι δωρεάν με την ευγενική προσφορά του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων και της Περιφέρειας Κρήτης σε όλους που επιθυμούν να εργαστούν στον Ξενοδοχειακό τομέα.


Ο χρόνος παραμονής στον χώρο των εκδηλώσεων και ο χρόνος ανά συνέντευξη θα είναι περιορισμένος ανάλογα του συνολικού αριθμού συμμετοχών


Θα ενημερωθείτε σχετικά από την γραμματεία κατά την είσοδο σας στην αίθουσα της εκδήλωσης


Ο χρόνος θα είναι περιορισμένος προκειμένου να συμμετάσχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και να έχετε την δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων.


Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είστε εκ των προτέρων προετοιμασμένοι για τις συνεντεύξεις και είναι σημαντικό ,να έχετε μαζί σας επαρκή αριθμό βιογραφικών. (Στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε λίστα με τις Ξενοδοχειακές Μονάδες που συμμετέχουν στην εκδήλωση.


Προτείνουμε το βιογραφικό σας να είναι σε μορφή αναγνωρίσιμης από όλους τους εργοδότες όπως το διεθνές πρότυπο βιογραφικού το “Europass».Στον χώρο της εκδήλωσης επιδιώκεται κυρίως η άμεση επαφή σας και η επικοινωνία με τους υπεύθυνους των ξενοδοχείων. Σε περιπτώσεις που επιτευχτεί ενδιαφέρων για συνεργασία , ενδέχεται να ορμισθεί από κοινού ένα νέο ραντεβού σε άλλη ώρα και χώρο.


H προσέλευση στην αίθουσα θα γίνεται κατόπιν υποδείξεων της γραμματείας και της ομάδας συντονισμού της εκδήλωσης από τις 10:00 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα. Το μεσημέρι 14:00 -14:30 θα υπάρχει διάλειμμα.


Για τις ανάγκες της οργάνωσης ενδέχεται να λάβετε ενημερωτικό email που να σας δίνει επιπλέον πληροφορίες ή να ορισθεί η προσέλευση σας σε συγκεκριμένη ώρα.