Αποστολή Βιογραφικού

Καλωσορίσατε στην ψηφιακή πλατφόρμα εύρεσης εργασίας του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, όπου μπορείτε να «φορτώσετε» με απλά βήματα το βιογραφικό σας, και να βρείτε εύκολα εργασία σε ένα μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων σε όλη την Κρήτη που οι διευθυντές τους είναι μέλη του ΠΣΔΞ.

Τα υποχρεωτικά πεδία που θα πρέπει να συμπληρώσετε προκειμένου να ολοκληρωθεί η Αίτηση εργασία σας, είναι τα εξής:
«Ονοματεπώνυμο», «Διεύθυνση e-mail», «Εξειδίκευση», «Επιθυμητή τοποθεσία εργασίας», « η θέση ή οι θέσεις που επιθυμείτε να εργαστείτε», και το πεδίο «περιγράψτε πολύ σύντομα τον εαυτό σας» ( εάν δεν έχετε βιογραφικό μπορείτε να γράψετε το τηλέφωνο επικοινωνίας και λίγα λόγια για εσάς. Για να προχωρήσει καταχώρηση θα πρέπει να γράψετε τουλάχιστον το τηλέφωνο σας.

Επίσης είναι σημαντικό να ανεβάσετε το βιογραφικό σας και αν έχετε διαθέσιμη φωτογραφία.

Στην συνέχεια κάνετε «τικ» ότι συμφωνείτε με του όρους χρήσης για τα προσωπικά δεδομένα, επιβεβαιώστε «ότι δεν είστε Robot” και επιλέξτε «Προεπισκόπιση και Αποστολή»

Το βιογραφικό σας θα παραμείνει στην πλατφόρμα για 30 ημέρες οπότε και θα διαγραφεί αυτόματα.

Εάν επιθυμείτε μπορεί να συμπληρώσετε νέα αίτηση. Εάν κάνετε χρήση το προαιρετικό πεδίο δημιουργία λογαριασμού θα μπορείτε να αφαιρέσετε ή να τροποποιήσετε την αίτηση σας.

Παρακαλούμε όταν έχετε καλύψει τη συγκεκριμένη θέση εργασίας να αφαιρέσετε την αίτηση σας (περίπτωση που εχετε κάνει» Δημιουργία Λογαριασμού») ή ενημερώσετε μας στο info@ cretanhotelmanagers.gr να την αφαιρέσουμε εμείς .

Στο πεδίο «Εύρεση Εργασίας» στην αρχικη σελίδα μπορείτε να δείτε ολες τις δημοσιευενες θεσεις εργασίας που προσφέρονται από τα μέλη του ΠΣΔΞ.
Σας ευχαριστούμε πολύ και καλή επιτυχία!


Μέγιστο μέγεθος αρχείου: 8 MB.
Προαιρετικό, φορτώστε το βιογραφικό σας. Μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος αρχείου: 8 MB.